Kako od junećeg buta napraviti svečani ručak 🔹 Perfect lunch - Beef leg

 

Kako od junećeg buta napraviti svečani ručak 🔹 Perfect lunch - Beef leg
Kako od junećeg buta napraviti svečani ručak 🔹 Perfect lunch - Beef leg

Kako od junećeg buta napraviti svečani ručak... juneći but s umakom
___________________________
How to make a festive lunch from beef ... beef with a sauce

SASTOJCI 🔹 ingredients MARINADA🔹marinade 🔹SENF 15 g mustard 15 g 🔹CRVENA PAPRIKA U PRAHU 8 g red pepper powder 8 g 🔹SOL 8 g salt 8 g 🔹PAPAR 1/2 žličice pepper 1/2 tsp 🔹MASLINOVO ULJE 3 žlice olive oil 3 tbsp ____________________________ 🔹JUNEĆI BUT (HIFTLA, PODORAH) 1,5 kg beef leg 1,5 kg 🔹LUK 300 g onion 300 g 🔹PORILUK 250 g leek 250 g 🔹KORIJEN CELERA 250 g celery root 250 g 🔹MRKVA 200 g carrots 200 g 🔹ČEŠNJAK 30 g garlic 30 g 🔹PERŠIN 20 g parsley 20 g 🔹BILJNO ULJE 100 ml vegetable oil 100 ml 🔹SOL salt 🔹6 BOBICA BOROVICE (KLEKE) 6 juniper berry 🔹3 KLINČIĆA 3 cloves 🔹PAPAR U ZRNU 1 žličica pepper corn 1 tsp 🔹2 LISTA LOVORA 2 bay leaves 🔹CRVENO VINO 600 ml red wine 600 ml 🔹JUHA OKO 500 ml soup about 500 ml 🔹GUSTIN 12 g corn starch 12 g 🔹MASLAC 60 g butter 60 g

Postupak pripreme pogledajte u našem video receptu...
------------------
Watch the preparation process in our video recipe ...

Kako od junećeg buta napraviti svečani ručak 🔹 Perfect lunch - Beef leg










Primjedbe