Kako napraviti kore ( jufke ) za pite / How to knead a dough for the pies




Kako umijesiti i razvući kore za pitu, štrudel, burek
Kako napraviti kore ( jufke ) za pite / How to knead a dough for the pies


Scroll down for recipes in English...

Kako umijesiti i razvući kore za pitu, štrudel....burek?
S nama će to biti najbolje kore ikad, tanke, mekane i hrskave izvana!


Kako umijesiti i razvući kore za pitu, štrudel, burek


Sastojci:
700 g brašna, 2 čajne žlice soli, 6 žlica ulja, 300 - 350 ml vode, ulje za namakanje
i 50 - 100 g brašna za valjanje...

Priprema:
Postupak pripreme pogledajte u našem video receptu....






Kako umijesiti i razvući kore za pitu, štrudel, burek

_________________

How to knead a dough for pies, strudel


 How to knead a dough for pies, strudel


How to knead dough for pies, strudel, "burek"?
With us it will be the best pie ever, thin, soft and crunchy outside!

 How to knead a dough for pies, strudel


Ingredients:
700 g of flour, 2 teaspoons of salt, 6 tablespoons of oil, 300 - 350 ml water, oil for coating
and 50 to 100 g of flour for rolling  ...

Preparation:
Watch the preparation process in our video recipe ....






 How to knead a dough for pies, strudel





Primjedbe