Najbolje pohana piletina / Best fried chicken |
Ne najbolja, nego savršena, zato što je s jako hrskavom koricom, karamel boje i sočnog mesa iznutra. Mislite da je i vaša takva? Ipak pogledajte... možda saznate još nešto što će vašu pohanu piletinu učiniti savršenom!
Priprema:
Postupak pripreme pogledajte u našem video receptu...
Od jaja, brašna, soli i vode učiniti smjesu malo gušću od one za palačinke !
Dobro zagrijati ulje ... malo ohladiti i pržiti na niskoj temperaturi oko 40 - 45 min ... okrećući 2 puta!
********
Best fried chicken
Best, perfect, because it has a very crispy crust, caramel color and juicy meat inside. You think it's your fried chicken the same?
But look ... you might find out something new to make your fried chicken perfect!
Preparation:
The process of preparing look at our video recipe ...
Egg, flour, salt and water to make the mixture slightly thicker than for pancake!
Good warm oil ... a little cool it and fry on low heat about 40-45 minutes ... turning 2 times!
Primjedbe
Objavi komentar