Sir i šunka između dva odreska, a odresci izvana premazani slojem senfa i kratko prepečeni na jakoj vatri... Najukusniji pileći odresci, usuđujem se reći! Vi provjerite!
SASTOJCI:
Pileća prsa, šunka, neki topivi sir, gouda ili ementaler ili po ukusu, senf, sol i malo ulja.
PRIPREMA:
Izrezati pileća prsa na tanke kriške i svaku natući preko prozirne folije da se ne oštete vlakna.
Posoliti i na svaki drugi staviti kriške ili komadiće sira i šunke, ne previše a ni premalo...
Preko nadjeva priljubiti drugi odrezak... Premazati senfom i složiti na nauljenu podlogu... premazati i drugu stranu i opet malo nauljiti.
Dobro ugrijati teflon tavu s debelim dnom... http://www.surlatable.com/product/PRO-1432533/Scanpan+CTQ+Nonstick+Skillets
Pržiti - peći odreske po 3-4 min sa svake strane i to na najjačoj temperaruri... sve dok sir ne počne izvirivati...
Najbolji ikad vjerujte!
Primjedbe
Objavi komentar