utorak, 25. kolovoza 2015.

ODRESCI S NADJEVOM...Najukusniji pileći odresci, usuđujem se reći! Vi provjerite!




Sir i šunka između dva odreska, a odresci izvana premazani slojem senfa i kratko prepečeni na jakoj vatri... Najukusniji pileći odresci, usuđujem se reći! Vi provjerite!


SASTOJCI: 
Pileća prsa, šunka, neki topivi sir, gouda ili ementaler ili po ukusu, senf, sol i malo ulja.

PRIPREMA:
Izrezati pileća prsa na tanke kriške i svaku natući preko prozirne folije da se ne oštete vlakna.

Posoliti i na svaki drugi staviti kriške ili komadiće sira i šunke, ne previše a ni premalo... 

Preko nadjeva priljubiti drugi odrezak... Premazati senfom i složiti na nauljenu podlogu... premazati i drugu stranu i opet malo nauljiti. 

Dobro ugrijati teflon tavu s debelim dnom...  http://www.surlatable.com/product/PRO-1432533/Scanpan+CTQ+Nonstick+Skillets
Pržiti - peći odreske po 3-4 min sa svake strane i to na najjačoj temperaruri... sve dok sir ne počne izvirivati...  
Najbolji ikad vjerujte!