četvrtak, 16. srpnja 2015.

HERZ PASTA...Bezbroj je kombinacija raznih tjestenina i povrća i isto toliko lijepih i ukusnih jela, koja su toliko jednostavna da skoro i ne treba pisati recept ...samo pogledati slike i već imate bit...ili neku svoju kombinaciju, s povrćem kojeg najviše volite i tjesteninom koja vam odgovara u tom trenutku...Ipak probajte ovako ...SASTOJCI:
1 luk, četiri češnja češnjaka, 2-3 paprike, 1 patlidžan, 1 tikvica, nekoliko mahuna, 1 feferon, 2-3 velike zrele rajčice, maslinovo ulje, sol, papar, bosiljak i tjestenina... lingvine ili špageti.

PRIPREMA: 

Na ulju popržiti luk na režnjeve i povrće na veće kockice ili komade... Složiti u posudu za pečenje.... http://www.surlatable.com/product/PRO-2084481/Emile+Henry+Rectangular+Ruffle+Baker
Posoliti i popapriti.Peći petnaest-dvadeset min na 200°C.Dio pečenog povrća smiksati i umiješati skuhanu tjesteninu. Dodati malo vode od kuhanja tijesta, ako je pregusto. Ostatak povrća staviti uz tjesteninu. Posuti ribanim sirom li komadićima poprženog parmezana.Nema komentara:

Objavi komentar