petak, 3. srpnja 2015.

GULAŠ TAVA...



Jedno lijepo i brzo jelo,bogato povrćem ,okusom i mirisom ljeta ...




SASTOJCI:
Komadić junetine od vrata, 1 luk, 2- 3 češnja češnjaka, 2-3 rajčice, 3 krumpira, 200-300 g mahuna, peršin ,list lovora, mini rajčice u bojama, sol , papar i ulje

PRIPREMA: 

Na ulju u tavi... http://www.surlatable.com/product/PRO-819755/All+Clad+Stainless+Steel+Sauciers dobro popržiti komadiće mesa, dodati usitnjeni luk i lovor. 



Kad zažuti doliti malo vode...pirjati luk i meso oko pola sata, dodajući svaki put po malo vode kad prethodna ispari...
Mahune narezati na manje komade i dodati ih ...



Nakon toga dodati krumpire pa rajčice i peršin s češnjakom...





Kuhati do željene gustoće, dolijevajući po malo tople vode po potrebi...posoliti i popapriti po ukusu...