subota, 20. lipnja 2015.

VEGE FUSILI..



Ljeto je , vrućine svaki dan sve veće, a kuhati se mora ... Mora li to biti uvijek obilat i zahtjevan ručak s dugom pripremom...
Kako biste što manje boravili u kuhinji odlučite se za ovako nešto...Povrće se može ispeći ujutro prije vrućine, a može trajati više dana...


SASTOJCI: 
Paprike, patlidžan , tikvice, rajčice , češnjak , peršin po volji, maslinovo ulje, ribani sir parmezan ili sličan, sol , papar i tjestenina

Povrće narezati na kriške debljine 4-5 cm...


Peći na teflon ili roštilj tavi koju možete pronaći ... http://www.surlatable.com/product/PRO-185079/Lodge+Logic+Square+Grill+Skillet prije pečenja samo lagano premazati tavu uljem...a ako ste u mogućnosti pomoći će vam i ovaj grill set...http://www.surlatable.com/product/PRO-1100700/Pro+Chef+Barbecue+Tools
Soliti i začiniti kad je pečeno i poklopiti da se upari ...


Rajčice ispeći zadnje pa im dodati skuhanu i ocijeđenu tjesteninu...


Umiješati i povrće koje po želji izrezati na manje komade...posuti sirom..