četvrtak, 25. lipnja 2015.

NEBESKI OTOK...



Rižot od ječma...ne sumnjajte...bolji je nego možete zamisliti!



SASTOJCI: 
Prethodno skuhani ječam, pileći temeljac, pileće meso kuhano u temeljcu, 1 luk , 1 dcl bijelog vina, 1 mala žličica koncentrata rajčice, samo za boju ...sol, papar, češnjak , peršin po ukusu, maslac i ribani parmezan

PRIPREMA: 

Na ulju u woku... http://www.surlatable.com/product/PRO-1646447/All-Clad+Stir-Fry+Pan+ zažutiti usitnjeni luk. ..zaliti vinom i kad ispari dodati ječam...  


Dodati i pileće meso očišćeno od kostiju, češnjak , peršin i rajčicu otopljenu u temeljcu, soli i papra ...




Dolijevati po malo juhe i po potrebi ...kuhati kratko jer je sve zapravo već kuhano...Na kraju umiješati maslac i sir...