KRILCA IZ TAVE...



O njima su ispričane najslasnije priče, ispisani brojni recepti i upute o načinu mariniranja i pripreme ...i zato što vi o njima već sve znate, ja preskačem nepotrebno, štedeći i vrijeme i riječi,a slike nek vas vode do još jednog ,posebnog užitka...samo pazite prste - da se ne zalijepe!


SASTOJCI: 

pileća krilca, sok limuna, senf, malo čilija u prahu - ljuta crvena paprika, sol, papar, češnjak i grančica ružmarina  
PRIPREMA: 

Krilca očistiti od zaostalog perja, oprati, posušit , zapeti u trokut...posoliti, nakapati sokom limuna, premazati senfom i paprikom i preliti uljem ...ostaviti neko vrijeme...
Dobro zagrijati teflon tavu, gril tavu ili La Tienda ... 7.75 Inch Traditional Steel Paella Pan
... i zapeći krilca s obje strane...


Potom smanjiti vatru, poklopiti i pustiti da se dugo pirjaju u svom soku...po potrebi dodati po nekoliko žlica vode...u tavi skupa s krilima staviti 1 češanj češnjaka i grančicu ružmarina...








Primjedbe

  1. A je ti recept,malo ovako malo onako!kog briga kolko minuta samo onako !!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jebi si mater konju prokleti. Majmune crni

      Izbriši
  2. Konjski recept. Sa ovime hranim svoje konje. Doslovno svinjski napoj. Užas od piletine. Kurvinski recept

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar