CORDON BLEU iz pećnice / oven-baked |
Scroll down for recipes in English...
Punjeni, pohani, ukusni, šniceli iz pećnice!
SASTOJCI:
**Ispravak greške u videu - peče se na 210°C, a ne na 250°C :)
700 - 800 g purećeg / svinjskog / telećeg filea, 150 g šunke,150 g sira, 150 g krušnih mrvica, 100 g brašna,
3 jaja, senf, maslac ili biljno ulje, 2 žličice soli
Priprema:
Postupak pripreme pogledajte u našem video receptu....
_____________________
CORDON BLEU ( oven-baked )
Filled, baked, delicious, cordon bleu from the oven!
INGREDIENTS:
** Correction of video error - baking at 210 ° C, not 250 ° C :)
700 - 800 g turkey / pork / viel fillet, 150 g of ham, 150 g of cheese, 150 g of bread crumbs,
100 g of flour, 3 eggs, mustard, butter or vegetable oil, 2 teaspoons of salt
Preparation:
Watch the preparation process in our video recipe ...
Watch the preparation process in our video recipe ...
Једна Нана Марија из Београда, Драга Франо, прелепо је,
OdgovoriIzbrišiа сигурна сам и веома укусно, као и све остало што долази
из Ваше Кухиње.
Срдачан поздрав, свако добро и само наставите тако.