Slane krafne / Donuts stuffed with mozzarella and ham |
Scroll down for recipes in English...
Izgledaju kao prave krafne s nadjevom od marmelade, ali iznenađenje slijedi nakon prvog zalogaja!
Zagrizite i otkrijte o čemu je razlika!
Sastojci:
Za kvasac:
200 ml mlakog mlijeka, 1 žlica šećera, 2 žlice brašna, 8 g kvasca
Za tijesto:
450 - 500 g brašna, 1,5 žličica soli, 2 manja jaja, 8 žlica ulja
Za nadjev:
vezica mladog luka, 150 g šunke, 200 g mozzarelle...
Priprema:
Postupak pripreme pogledajte u našem video receptu....
__________________
Donuts stuffed with mozzarella and ham
Ingredients: For yeast: 200 ml of milk, 1 tablespoon of sugar, 2 tablespoons flour, 8 g of yeast For dough: 450 - 500 g of flour, 1.5 teaspoon salt, 2 small eggs, 8 tablespoons of oil For filling: green onions, 150 g ham, 200 g mozzarella ...
Preparation:
Watch the preparation process in our video recipe ....
Primjedbe
Objavi komentar