Mini štrudel / Mini Strudel |
Zašto uvijek raditi velike štruce štrudela? Ove male su jednako ukusne i lijepe, ali puno praktičnije i zanimljivije! Nema rezanja, nema sušenja ... Zagrizite svoj mini štrudel već danas!
Sastojci:
350 g brašna ( i još 50 g za posipanje), pola žličice soli, 2 žutanjka, 1 cijelo jaje, 1/2 dl mlijeka, 50 g otopljenog maslaca, 1 vanil šećer, 50 g šećera, pekmez za nadjev, šećer u prahu za posipanje
Za kvasac:
1/3 kocke kvasca, 1/2 dl mlijeka, 2 žlice brašna, 1 žličica šećera
Za premazivanje:
otopljeni maslac i 1 jaje
Priprema:
Postupak pripreme pogledajte u našem video receptu....
***************
Mini Strudel
Why do we always have to make big strudels? These are just as tasty and beautiful, but much more practical and interesting! No cuts, no drying ... Bite your mini strudel today!
Ingredients:
350 g of flour (and 50 g more for sprinkle), half a teaspoon salt, 2 egg yolks, 1 whole egg, 1/2 dl of milk, 50 g of dissolved butter, 1 vanilla sugar, 50 g of sugar, jam for filling, sugar powder for sprinkle.
For yeast:
1/3 cubes of yeast, 1/2 dl milk, 2 tablespoons flour, 1 teaspoon of sugar
For coating:
Dissolved butter and 1 egg
Preparation:
Watch the preparation process in our video recipe ....
Primjedbe
Objavi komentar