Marendini |
Nije važno šta je, samo neka je pohano! Potpisujete li ovu tvrdnju? Znam da smo isti po tom pitanju... pa i kad su najobičnija šunka i sir u pitanju. Danas sam počistila hladnjak i našlo se po malo od svega...
Sastojci:
Šunka, sirevi razni, jaja, malo mlijeka, krušne mrvice, brašno, mini rajčice, rikula ...
Zaista nije potrebno ništa više od malo spretnosti pri pohanju, kako ne bi ispadalo punjenje.
Na kriške šunke staviti sir....
Preko sira staviti opet krišku šunke, pažljivo pobrašniti i umočiti u jaje ( više polijevati jajem ), na kraju u krušne mrvice...
Sve dlanom pritisnuti i pažljivo spustiti u vruće ulje.
Toliko je jednostavno i čisto mi je neugodno bilo što više reći o ovom početničkom i studentskom jelu.
Ali toliko mi je drago da sam i ovo morala podijeliti s vama.
Primjedbe
Objavi komentar