Sir i šunka između dva odreska, a odresci izvana premazani slojem senfa i kratko prepečeni na jakoj vatri... Najukusniji pileći odresci, usuđujem se reći!    Vi provjerite!
SASTOJCI: 
Pileća prsa, šunka, neki topivi sir, gouda ili ementaler ili po ukusu, senf, sol i malo ulja.
PRIPREMA:
Izrezati pileća prsa na tanke kriške i svaku natući preko prozirne folije da se ne oštete vlakna.
Posoliti i na svaki drugi staviti kriške ili komadiće sira i šunke, ne previše a ni premalo... 
Preko nadjeva priljubiti drugi odrezak... Premazati senfom i složiti na nauljenu podlogu... premazati i drugu stranu i opet malo nauljiti. 
Dobro ugrijati teflon tavu s debelim dnom...  http://www.surlatable.com/product/PRO-1432533/Scanpan+CTQ+Nonstick+Skillets
Pržiti - peći odreske po 3-4 min sa svake strane i to na najjačoj temperaruri... sve dok sir ne počne izvirivati...          
Najbolji ikad vjerujte!
 







Primjedbe
Objavi komentar