KANDIS MEDALJONI...



Jednostavni u prirodnom umaku, prepunom okusa mesa i gljiva...uživat će te sigurno!



SASTOJCI: 
teleći odresci, šampinjoni, 1 limun, češnjak, brašno, 2 žlice maslaca, sol, papar i ulje

PRIPREMA: 

Odreske natući, posoliti i nakapati sokom limuna...  


Tavu... http://www.surlatable.com/product/PRO-1037233/Sur+La+Table+Tri+Ply+Stainless+Steel+Skillets  
s 2 - 3 žlice ulja dobro zagrijati i pržiti odreske jednom stranom povaljane u brašno...neka dobro pozlate na jakoj vatri. Izvaditi ih i držati sa strane... 


Na istu tavu dodati malo ulja i popržiti kratko gljive...


Dodati češnjak na sitno sjeckan i kad zamiriše preliti s malo juhe ili vode...


Prokuhati i vratiti odreske...posoliti, popapriti po ukusu i umiješati maslac na kraju...dodati juhe ili vode ako je pregusto, ali nikako razvodniti previše...


Za prilog skuhati rezance ili tjesteninu po ukusu...Dobar tek !




























Primjedbe