Jednostavni u prirodnom umaku, prepunom okusa mesa i gljiva...uživat će te sigurno!
teleći odresci, šampinjoni, 1 limun, češnjak, brašno, 2 žlice maslaca, sol, papar i ulje
PRIPREMA:
Odreske natući, posoliti i nakapati sokom limuna...
Tavu... http://www.surlatable.com/product/PRO-1037233/Sur+La+Table+Tri+Ply+Stainless+Steel+Skillets
s 2 - 3 žlice ulja dobro zagrijati i pržiti odreske jednom stranom povaljane u brašno...neka dobro pozlate na jakoj vatri. Izvaditi ih i držati sa strane...
Na istu tavu dodati malo ulja i popržiti kratko gljive...
Dodati češnjak na sitno sjeckan i kad zamiriše preliti s malo juhe ili vode...
Prokuhati i vratiti odreske...posoliti, popapriti po ukusu i umiješati maslac na kraju...dodati juhe ili vode ako je pregusto, ali nikako razvodniti previše...
Za prilog skuhati rezance ili tjesteninu po ukusu...Dobar tek !
Primjedbe
Objavi komentar