SASTOJCI:
2 kg crvenih mesnatih paprika, 2 kg žutih običnih paprika, 1 kg patlidžana, 4 češnja češnjaka, 1 ljuta papričica, 1 dl vinskog octa, 2 dl ulja i sol.
PRIPREMA:
Paprike izrezati na filete ispeći na roštilj tavi ili ploči, složiti u posudu, poklopiti i ostaviti da se ohlade. Tada oguliti kožicu. Patlidžane prerezati na pola i ispeći u pećnici dok omekšaju. Odvojiti od kore...
Samljeti s paprikama, češnjakom i ljutom papričicom u sjeckalici.... http://www.surlatable.com/product/PRO-1187251/Omega+48+oz+Blender+Silver
U posudi za pečenje dobro zagrijati ulje i izliti smjesu.
Peći na dvjesto stupnjeva pola sata, uliti ocat, posolit i vratiti u pećnicu još 10 min. Rasporediti u zagrijane staklenke i zatvoriti...
Uživati po potrebi.
Primjedbe
Objavi komentar