Ako postoji najsuvlja manistra u suho onda je to ova! Mislite li da je suha na način da se ne može jesti, varate se ...Probajte, doživite to ugodno iznenađenje i svakako mi javite...
A zašto LUFT špageti? Zato što je u njima vrlo malo sastojaka, uglavnom praznina - zrak!
POTREBNO:
začinskog bilja koliko stane u šaku - peršina, origana i bosiljka, 3 kriške kruha, 1 češanj češnjaka, 2 tikvice, malo čili papričice, maslinovo ulje, sol
PRIPREMA:
Skinuti koru s kruha i natrgati na komade.
Usitniti s biljem u sjeckalici - multipraktiku...
Tikvice narezati na polumjesece i popržiti na ulju...
Kad su gotove izvaditi ih, posoliti i posuti usitnjenim češnjakom. Na isto ulje ( ako treba još dodati ), popržiti mrvice kruha i bilja - 2 -3 min. Ocijediti skuhane špagete, dodati tikvice i još kratko držati na vrućoj ploči-vatri...dodati malo vode od kuhanja špageta i 2-3 žlice maslinova ulja... Na samom kraju posuti mrvicama kruha i bilja...ja to volim posuti tek na tanjuru a vi kako hoćete.
dobri,,probaću spremiti,,luft špagete
OdgovoriIzbriši