Kontakt


Ja sam Frana i otvorit ću vam vrata svog, malog carstva! Kuhinja je mjesto koje najviše volim i gdje se osjećam lijepo, sretno i opušteno. Jela nastala u njoj usrećuju moju obitelj i prijatelje, ali i sve vas želite li to!  
Kuhajte i kušajte ! Upoznajte me kroz predivne okuse jednostavnih jela i otkrijte bogatstvo tradicijske kuhinje, zemlje čiju obalu zapljuskuju valovi Jadranskog mora i mediteranske prehrane.Sva slana, slatka jela predjela čiji recepti, uputstva i fotografije, budu i jesu objavljeni na ovom blogu, autorsko su djelo vlasnika bloga Frana Omelić.


Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na našem blogu i sve ostalo što želite znati obratite nam se putem naše mail adrese: falikuna@gmail.com 

Uvjeti korištenja sadržaja sa bloga
Sve fotografije na blogu, autorsko su djelo autora bloga, tj. Frane Omelić. U slučaju da ste zainteresirani za korištenje fotografija, kao i ostalog sadržaja sa bloga, potrebna je suglasnost samog autora. Ukoliko nemate suglasnost autora i vlasnika bloga, smatrat ćemo to narušavanjem i kršenjem autorskih prava.
Ovaj blog ne dijeli osobne podatke s trećim stranama, niti ćemo pohraniti bilo kakve informacije o vašoj posjeti osim analizirati i optimizirati svoj sadržaj i iskustvo kroz korištenje kolačića. Možete isključiti korištenje kolačića u bilo koje vrijeme promjenom određenih postavki preglednika .Sve potrebne radnje i pravnu odgovornost, za sadržaj objavljen s ovog bloga na drugim blogovima ili web stranicama bez našeg dopuštenja snosit će onaj tko takav sadržaj objavi bez suglasnosti samog autora.
Ova pravila o privatnosti podložna su promjenama bez prethodne najave i zadnji puta su ažurirani 26.1.2016. 
Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte : falikuna@gmail.com